Fatih Terim kontrolden çıktı

Asabi teknik direktör bugünkü basın açıklamasında ortalığı kırdı geçirdi.

soL (HABER MERKEZİ) "Benim odamda imkansız yoktur, mucizeler zaman alır yazısı var" vecizesi ile basın toplantısına giren Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim kontrolden çıktı. Avrupa Şampiyonası başlangıcından itibaren son derece gergin bir görüntü veren Terim'in bugünkü basın toplantısında basın mensuplarına hakarete varan sözler sarf etmesi aslında kimseyi şaşırtmadı. Ancak "arkadaşlarım engellemeseydi Mevlana'dan uygun bir dörtlük okuyacaktım", "darağaçlarını yıktık geldik", "futbolcuların annesi futboldan ne anlar, ayıp değil mi" türünden çıkışlar teknik direktörün psikolojisinin fazlasıyla bozulduğunu gösteriyor.

Son iki maçta yaşanan ilginçlikler serisinin Hırvatistan maçında da sürmesi durumunda Fatih Terim'in işi hangi noktaya vardıracağı merak edilmeye başlandı. Teknik direktörün tavrının bazı oyunculara da yansıdığı ve maç sırasında hiçbir açıklaması olmayan davranışlarda bulundukları görülüyor.

Öte yandan spor yazarlarının Fatih Terim konusunda kafalarının hayli karıştığı görülüyor. Bazı kalemler "biz bu takımı çözemedik" yorumları yaparken bazıları "helal olsun Fatih'e" diyerek kendilerini olayların akışına teslim etmiş gözüküyorlar.

Bütün bu gerilimler, hakaret ve ayak oyunları, oynaması da seyri de güzel bir oyunu tam bir çirkinliğe dönüştürüyor, bu da işin başka tarafı.