Okmeydanı Araştırma hastanesinde şüpheli ölüm

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yüksek ateş şikayetiyle başvuran ve ilk müdahalesinin ardından eve gönderilen Yasin Şen'in ölümü üzerine yakınları hastaneyi suçluyor.

soL (HABER MERKEZİ) Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yüksek ateş şikayetiyle başvuran ve motorsikletli kuryelik yaptığı belirtilen Yasin Şen'in ilk müdahelesinin ardından gönderildiği evinde yaşamını yitirmesinin ardından ailesi hastanenin ihmali nedeniyle dava açmaya hazırlanıyor.

Ailesi Şen'e bir iğne yapıldığını ve reçete yazıldıktan sonra eve gönderildiğini, döndükten kısa bir süre sonra yaşamını yitirdiğini iddia ediyor. Otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Şen'in ölümüne savcılık el koydu.

Asiye Şen, hastanede eşine yeterli ilginin gösterilmediğini belirterek şunları söyledi: ''İşten eve geldiğinde eşimin 40 derece ateşi vardı. Okmeydanı'na gitti. Acil girişinde bayılmış. Burada kendisine iğne vurup göndermişler. SSK'lı diye diye hiçbir şey yapmadılar. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz, suçluların cezasını çekmesini istiyoruz."