Metro kazasında bir kişi öldü, Taksim'e seferler durduruldu

İstanbul Taksim metrosunda bir kadının raylara düştüğü bildirildi. Kadının intihar etmiş olabileceği de iddia edilirken, metro seferlerinin durdurulduğu öğrenildi.

DHA'nın haberine göre Taksim Metrosu'nda raylara düşen genç bir kadın trenin altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. Taksim -Levent arasındaki tren seferleri de durduruldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu kadının cesedine ulaşıldığı bildirildi. Cesedin trenin altından çıkarılmasına çalışılıyor. Öte yandan görgü tanıkları kadının kendisini raylara atarak intihar ettiğini öne sürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İBB tweet atarak duyurdu

İstanbul Büyükşehir ?@istanbulbld DUYURU - Taksim Metro İstasyonu'nda meydana gelen intihar girişimi nedeniyle seferler saat 17:35'den itibaren gecikmeli olarak yapılmaktadır.

Belediye'den açıklama
Taksim Metrosu’nda meydana gelen olay sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi : "Hacıosman metrosu Taksim istasyonunda bir vatandaşın raylara atlaması sonucu kaza meydana geldi. Adı henüz belirlenemeyen 40-45 yaşlarında bir bayan hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle seferler aksamalı olarak yapılıyor. Taksim istasyonu geçici olarak seferler kapatıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre bayanın intihar ettiği belirtiliyor. Seferler Osmanbey Hacıosman hattında normal devam ediyor. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması ve Cumhuriyet Savcısının talimatından sonra seferler normale dönecek"