Hastanede özel güvenlikçi saldırısı

Özel güvenlikçilerin darp ettiği bir kişi 15 gün iş göremez raporu aldı.

İzmit Kadın Doğum Hastanesi’nde doğum yapan eşinin yanına gittiği sırada tartıştığı güvenlikçilerin saldırısına uğrayan bir kişi 15 gün iş göremez raporu aldı.

Kentteki çeşitli kurumlarda taşeron firmalar adına çalışan özel güvenlik görevlilerinin saldırgan tavırları devam ediyor. Güvenlikçiler, Kadın Doğum Hastanesi’ne eşi ve çocuğunu ziyarete giden bir kişinin de başına bela oldu.

Hastanenin ana kapısında nöbetçi güvenlikçiye eşinin yanına çıkmak istediğini söyleyip ikinci kata yönelen Erdem Yeşil (27), burada görevli diğer bir güvenlikçi tarafından odaya giremeyeceği ve aşağıya inmesi gerektiği uyarısıyla karşılaştı. Duruma itiraz edenYeşil güvenlikçi ile bir süre tartıştı. Bunun üzerine Yeşil’in yüzüne doğru biber gazı sıkan güvenlikçi, ardından kafasını da duvara vurdu. Bu sırada olaya müdahale etmek isteyen aile bireylerine de, orada bulunan Bekirpaşa Polis Merkezi’nde görevli bir resmi memurun küfürler ettiği öne sürüldü. Doktordan 15 gün iş göremez raporu alan Erdem Yeşil, hem özel güvenlikçiler hem de polis memuru hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kentte, önceki gün Adnan Menderes Üstgeçidi’nde Evrensel Gazetesi satışı yapan EMEP’liler de özel güvenlikçilerin saldırısına uğrayıp tartaklanmışlardı.

(soL-Kocaeli)