Bu düzenin kendisi canavar

İzmir Buca’da iki komşu arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı. “Bu düzenin yarattığı canavarlarla uğraşmaktansa toprakla uğraşırım” diyen Süleyman Aslan aldığı arsada komşusu tarafından vuruldu.

soL (İZMİR) İzmir'in Buca ilçesinde önceki gün yaşanan komşu kavgası ölümle sonuçlandı. Dört çocuk babası Süleyman Aslan, yıllardır arkadaşlık yaptığı komşusu tarafından av tüfeğiyle vuruldu.

Taksi şoförlüğü yaparak uzunca bir süre geçimini sağlayan Süleyman Aslan, içerdiği riskler ve başına gelen birkaç gasp nedeniyle, "bu düzenin yarattığı canavarlarla uğraşmaktansa toprakla uğraşırım" diyerek şehir dışında bir tarla satın aldı. Zeytincilik yapmayı isteyen Aslan bir süre sonra güzel bir tarla sahibi oldu. Komşu tarlanın sahibi ile aynı zamanda arkadaş olan Aslan, birkaç gün önce basit bir anlaşmazlık yüzünden komşusu ile tartıştı. Çıkan tartışmanın büyümesi sonucu komşusu av tüfeği ile gelip eşinin önünde Süleyman Aslan'ı vurdu.

Ağır yaralanan Aslan, ailesi tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alınan Aslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın ardından olay yerinden kaçan komşu tarlanın sahibi hakkında arama kararı çıkartıldı. Buca Cem Evi'nde dün gerçekleştirilen cenaze törenine ailesinin yanı sıra çok sayıda dostu katıldı