Bankada soygun girişimi

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, bir banka şubesine silahlı iki kişi tarafından soygun girişiminde bulunuldu

soL (HABER MERKEZİ) Aydın'n Kuşadası İlçesi&acutende, bir banka şubesine silahlı iki kişi tarafından soygun girişiminde bulunuldu.

Bankaya baskın yapan kişi havaya bir ateş edip, başına silah dayadığı güvenlik görevlisini ve diğer banka çalışanlarını rehin aldı. Bankada görevli personelin de dışarı çıkmasına izin vermeyen soyguncular, isteklerinin yerine getirilememesi halinde güvenlik görevlisini öldürme tehditinde bulundu. Polis, banka çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Rehin alınanlardan bir kadın, elleri bağlı şekilde serbest bırakıldı. Bırakılan kadının fenalaştığı için serbest bırakıldığı açıklandı. Dakikalar sonra bir rehinenin daha serbest bırakıldığı açıklandı.

Kuşadası'ndaki banka şubesine girerek, içeride bulunanları rehin alan silahlı kişilerin elleri bağlı şekilde serbest bıraktığı kadın ambulansla hastaneye sevk edildi.

Olay yerinde bulunan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, megafonla anons yaparak içeride bulunan kişilere cep telefonu numarası verdi ve görüşmek istediğini belirtti. İçeriden zaman zaman silah sesleri gelmesi dışarıda bekleyenlerin panik olmasına yol açtı.

Aydın Vali Vekili Celal Ulusoy, "Kişilerin biri tüfekli diğeri tabancalı iki kişi oldukları görülüyor. Diyalog kurmak için çalışılıyor" açıklamasında bulunuldu.