Ankara adayı yeniden Gökçek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek&#039in yeniden aday gösterildiğini açıkladı.

soL (HABER MERKEZİ) Erdoğan, partisinin Ankara B&uumly&uumlkşehir Belediye Başkanlığı i&ccedilin Melih G&oumlk&ccedilek'in yeniden aday g&oumlsterildiğini duyurdu.

Erdoğan &quotAnkara'nın adayı kim olacak?&quot sorusunu &quotVe yeni d&oumlneme de Melih G&oumlk&ccedilek kardeşimizle giriyoruz&quot şeklinde yanıtladı.

G&oumlk&ccedilek'i 'sosyal' yardımlar kurtardı
Ankara B&uumly&uumlkşehir Belediyesi&rsquonin altyapı &ccedilalışmalarını anlatan Başbakan Erdoğan, Ankara&rsquonın su sorununda b&uumly&uumlk gelişme kaydettiklerini belirtti. Ankara&rsquoda toplu konut ve metro alanında b&uumly&uumlk mesafe alındığını s&oumlyleyen Başbakan Erdoğan, sosyal yardımlar konusunda da &oumlnemli &ccedilalışmalar yapıldığını s&oumlyledi. Erdoğan &ldquoMuhalefet yapılan yardımları sadaka olarak adlandırıyor. Bizim k&uumllt&uumlr&uumlm&uumlzde sadaka da meşrudur ama bizim belediyelerimizin yaptığı bu değil. Belediyeler bu yardımları yapmakla m&uumlkelleftir.Yapılacak &ccedilok iş var. Ama yapılanmanın olduğu bir yeri d&oumln&uumlşt&uumlrmek zordur. Ankara&rsquoda bu d&oumln&uumlş&uumlm&uuml ger&ccedilekleştiren, Ankara&rsquonın g&oumlnl&uumlnde yer eden belediye başkanımızı kutluyorum&rdquo dedi.

Erdoğan,&nbspPolatlı&rsquoda Yakup &Ccedilelik, Altındağ&rsquoda Veysel Tiryaki, Kazan&rsquoda Lokman Ert&uumlrk , Ke&ccedili&oumlren&rsquode Turgut Altınok, Yenimahelle&rsquode Ahmet Duyar, &Ccedilamlıdere&rsquode Hazım Canercan, G&uumld&uumll&rsquode H&uumlseyin Erdoğan ve Pursaklar&rsquoda Sel&ccediluk &Ccediletin yeniden aday g&oumlsterildi.

Erdoğan, Erzurum B&uumly&uumlkşehir Belediye Başkan adaylığı i&ccedilin Ahmet K&uuml&ccedil&uumlkler, Gaziantep B&uumly&uumlkşehir Belediye Başkanlığı i&ccedilin ise Asım G&uumlzelbey'i tekrar aday g&oumlsterdiğini a&ccedilıkladı.