Tehditler nedeniyle canına kıydı

Eşini nuyguladığı şiddet edayanamayan bir kadın daha intihar etti. Genç kadının annesi, damadının kendilerini sürekli tehdit ettiğini ve kızının kendilerine bir zarar gelmemesi için intihar ettiğini savundu.

Adana'da evlendikten bir hafta sonra eşinin şiddetiyle tanışan 21 yaşındaki Seher Emir, kendini trenin altına atarak yaşamına son verdi. DHA'nın haberine göre, genç kadının annesi 39 yaşındaki Edibe Aygül, "Kızım eşinin ölüm tehditleri yüzünden 'Ailemin yaşaması için benim ölmem gerek' diye dert yanıyordu. Kızımın katili eşi ve ailesidir" dedi.

Seher Emir, Hasan Emir ile geçen yıl ekim ayında evlenmişti. Düğünden bir hafta sonra da Seher Emir, iddiaya göre özel güvenlik görevlisi eşi Hasan Emir'den şiddet görmeye başladı. Evliliğinin üzerinden 3 ay geçtikten sonra evde yarı baygın halde bulunan genç kadın, götürüldüğü hastanede tedaviye alındı. İlaç içtiği belirlenen Emir, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Ancak geçimsizlik devam edince Emir, ailesinin yanına döndü. Ölüm tehditleri nedeniyle de hakkında suç duyurusunda bulunduğu Hasan Emir'e 3 ay uzaklaştırma cezası verildi.

Hasan Emir'in tehditlerine devam ettiği ileri sürülerken Seher Emir, dün öğleden sonra hava almak için evinden çıktı. Genç kadın, kendini evlerinin 300 metre uzağından geçen ve Adana'dan Mersin'e giden yolcu treninin önüne attı. Makinistlerinin adı açıklanmayan trenin altında kalan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Seher Emir'in cenazesi Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.