Polisin gözü önünde kadın cinayeti

Ailesi tarafından şiddete maruz kaldığını belirterek polise başvuran 21 yaşındaki Hacer eşyalarını almak için evine gittiği sırada kardeşleri tarafından öldürüldü. Üstelik polislerin nezaretinde olduğu bir anda...

Ailesi tarafından şiddete maruz kaldığını belirterek polise başvuran 21 yaşındaki Hacer, polis ile birlikte eşyalarını almaya ailesinin yanına gittiğinde kardeşleri tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde evinden kaçan 21 yaşındaki Hacer'in ailesi polise başvurdu. Hacer'i Şanlıurfa'da bulan polisler ailesine teslim etti. Ancak Hacer ailesi tarafından darp edildiğini ve tehdit edildiğini söyleyerek karakola geldi ve şikayetçi oldu. Polisin eşliğinde evine eşyalarını almaya giden Hacer evine girdiğinde kardeşleri ve babası ile tartıştı. Hacer evin içinde alt kata kaçtı ancak burada kardeşleri tarafından bıçaklanmaktan kurtulamadı. Ağır yaralanan Hacer Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Bunun üzerine olay yerinde bulunan polis ekipleri iki erkek kardeşi kullandıkları bıçaklarla gözaltına aldı. Yetkililer, olayla ilgili olarak 4 kişinin gözaltına alındığını, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.