O adam yine konuştu: 'Ben karımla eşit değilim'

TRT’deki ramazan programında söylediği “Hamile kadınların sokakta gezmesi estetik değil” sözleriyle tepki çeken Ömer Tuğrul İnançer, bu kez de ''Eş yoktur, ben karımla eşit değilim'' dedi.

Hürriyet'in haberine göre, “Hamile kadınların sokakta gezmesi estetik değil” sözleriyle kamuoyunda tepki çeken Ömer Tuğrul İnançer, TRT’deki “Ömer Tuğrul İnançer ile Gönül Dünyamız” isimli programda kadının ekonomik hürriyeti gibi aldatmacalardan vazgeçilmesi gerektiğini iddia etti. İnançer, “Çalışan kadın ben kocama muhtaç değilim deyip yuvasını dağıtıyor” dedi.

İnançer, programda şunları söyledi:

'Ekonomik hürriyet aldatmaca'
Evlilik kurumunun bugünkü empoze edilen, ‘Ben kendi ayaklarımın üzerinde dururum’, ‘kadının ekonomik hürriyeti’ gibi aldatmacalardan vazgeçilmesi lazımdır. İstatistikle meşgul olanlar boşanmaların kimler arasında olduğunu bir istatistiki anket yapıversinler.

'Patronun hizmetini yapıyor'
Çalışan kadından bahsediyorum. ‘Ben kocama muhtaç değilim’ diye evvela ailesini dağıtıyor. Kocasına muhtaç değil ama elin adamının patronunun hizmetinde olmayı haysiyetine uygun buluyor. Kocasının emrinde olmayı haysiyetine uygun bulmuyor.

'Karımla eşit değilim'
Ben eş demem. Eş yoktur, eşitlik yoktur. Ben karımla, çocuğumla eşit değilim. Eşim değil, zevcem olur. Karı da kurumsallığı anlatmak için kullanılır.''

İşte o görüntüler: