İzmir'de vahşet: Genç kadını eşi ve kayınpederi döverek öldürdü!

İzmir'de 19 yaşındaki genç kadın eşi ve kayınpederi tarafından dövülüp, işkence gördü. Gördüğü şiddet yüzünden fenalaşan genç kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmir'de 2 ay önce evlenen 19 yaşındaki bir kadın eşi ve kayınpederi tarafından dövülüp, işkence gördü. Hastaneye götürülen genç kadın, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

DHA'nın haberine göre, henüz iki ay önce, dolmuş şoförü 28 yaşındaki M.Y. ile evlenen 19 yaşındaki Pınar Yolver, eşinden ve eşinin ailesinden şiddet görmeye başladı. Evlendiği günden beri eşinin şiddet uyguladığı öğrenilen Pınar Yolver, dün gece de henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi M.Y. tarafından dövüldü.

İddiaya göre, kayınpederi 56 yaşındaki S.Y.'nin de müdahale edip dövdüğü Pınar Yolver, baygınlık geçirdi.

Hastaneye terk edildi
Yumruk darbeleri sonrasında kendisinden geçen Pınar Yolver, evde kendisine gelmeyince eşi M.Y. tarafından, yakındaki bir hastaneye götürüldü.
Pınar'ın acil servise alınmasının ardından ise, M.Y. kaçarak kayıplara karıştı.

Doktorların çabalarına rağmen Pınar Yolver, hayatını kaybetti.

Vücuduna kızgın ütü basılmış!
Yapılan ilk incelemede, tamamı morluk içinde olan vücuduna kızgın ütüyle de basılarak işkence yapıldığı ileri sürülen genç kadının hayatını kaybetmesinin ardından polis soruşturma başlattı.

Pınar Yolver'i hastaneye terk eden kocası M.Y.'nin, 35 KCY 27 plakalı otomobille kaçtığı saptandı. Polisin, evlerinde bulamadığı M.Y. ile babası S.Y.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Pınar Yolver'in cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.