Gölcük'te kadın cinayeti

Kadına yönelik toplumsal baskı ve şiddet gün geçtikçe artarken, kadın cinayetlerine hergün bir yenisi ekleniyor. Son olarak bugün Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde 45 yaşındaki Cevdet Zorlu, "eve yaklaşmama" kararına rağmen boşanma davası süren 42 yaşındaki eşi Ayşe Zorlu'yu bıçaklayarak öldürdü.

Kocaeli Gölcük İlçesi'nde Donanma Caddesi No:41'deki bir apartmanın birinci katında meydana gelen olayda Cevdet Zorlu eşini bıçaklayarak öldürdü. Cevdet Zorlu ile ilk evliliğinden bir çocuğu bulunan Ayşe Zorlu, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 ay önce ayrılmaya karar verdi. Boşanma davası sırasında inşaatlarda çalışan eş Cevdet Zorlu'ya Mahkeme tarafından "eve yaklaşmama cezası" verildi. Ancak Cevdet Zorlu bugün öğlen saatlerinde eve gelerek Ayşe Zorlu ile tartıştı. Cevdet zorlu mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Ayşe Zorlu'nun vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Katil koca kayıplara karıştı
DHA'nın haberine göre polis yaptığı araştırmada evde Cevdet Zorlu'nun yazdığı mektubu buldu. Mektupta, "Adalet yerini bulacak. Karımın beynini yıkamışlar. Bugüne kadar karıma ben bir fiske bile vurmadım" diye yazdığı öğrenildi. Cinayet zanlısı Cevdet Zorlu olayın ardından ağabeyini telefonla arayarak, "Karımı öldürdüm. Gidip bakın" dedikten sonra kayıplara karıştı. Ayşe Zorlu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Polis Cevdet Zorlu'yu yakalamak için çalışma başlattı.