Eskişehir'de kadın cinayeti

Eskişehir'de Ramazan Dikbıyık isimli bir şahıs, bir süredir ayrı yaşadığı eşini ve kendilerini barıştırmaya çalışan eski yengesini bıçakladı. Dikbıyık, olayın 'namus meselesi yüzünden' gerçekleştiğini söyledi.

Ramazan Dikbıyık, bir süre ayrı yaşayıp tekrar barıştığı 38 yaşındaki eşi Şeker Dikbıyık ile kendilerini barıştırmaya çalışan ağabeyinin eski eşi, 39 yaşındaki Saliha Uyar'ı bıçakladı. Çeşitli yerlerinden yaralanan iki kadın, birinci kat penceresinden apartman bahçesine atlayarak yardım istediler. Gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan eş Şeker Dikbıyık kurtarılamadı. Saliha Uçar ise, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahale ardından durumunun ağır olması nedeniyle ilk Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Uyar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Saliha Uyar'ı bıçakladıktan sonra evden kaçan Ramazan Dikbıyık, "Eşimi bıçakladım. Sıhhiye Kavşağı'ndayım. Gelip beni teslim alın" dedi. İhbar üzerine söz konusu yere giden polis ekipleri, Ramazan Dikbıyık'ı gözaltına alındı. Dikbıyık, iki kadını da 'namus meselesi yüzünden' bıçakladığını söyledi.