Bir kadın 'evi temizlemedi' gerekçesiyle vuruldu

Gaziantep'te, kadına yönelik erkek şiddetine bir yenisi daha eklendi. M.K., evi temizlemediği için tartıştığı eşi Ç.K.'yı tabancayla bacağından vurdu.

Gaziantep'in Beyazlar Mahallesi'nde evi temizlemediği gerekçesiyle bir kadın, eşi tarafından tabancayla bacağından vuruldu. 25 yaşındaki M. K., evi temizlemediği gerekçesiyle eşi 22 yaşındaki Ç. K. ile tartıştı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine M. K., yanındaki tabancayla eşi Ç. K.'nin bacağına ateş ederek yaraladı. Ç. K. yaşadığı acıyla kocasının elindeki tabancayı almaya çalışırken bu sırada ateş alan tabancadan çıkan kurşun M. K.'yi de bacağından yaraladı. M.K.'nin cezaevinden geçtiğimiz Cuma günü çıktığı belirtildi.

DHA'nın haberine göre, silah seslerini duyan komşuların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan çift ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.