Sayfa yolu
Yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen Taranoğlu'nun istifa ettiği öne sürüldü
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 28.08.2022 , 14:08 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Ülkücü mafya Sedat Peker'in yolsuzluk yaptığını iddia ettiği Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nun, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifasını sunduğu öne sürüldü.
Konuya dair sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan gazeteci Erk Acarer, "Peker, bir kişiyi daha Ada’dan gönderdi. Serkan Taranoğlu sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etti. Aslında doğru artık o eski o değil. Akıl sağlığını yitirdi. Peker bir yandaş öğütme makinesi gibi. Berat’ın kağıt imha makinesinden bile işlevsel" paylaşımında bulundu.
Taranoğlu'nun, 8 Ocak 2019 tarihinden bu yana AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a danışmanlık yaptığı öğrenilmişti.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
