Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

'Yanlış adayla gidilecek bir seçimin kaybedilmesi halinde CHP diye bir parti kalmayacaktır'

Fatih Altaylı 'Bu seçim genel merkez hatasından kaynaklanan nedenle kaybedilirse, CHP seçmeni CHP binasını yerle bir eder' diye yazdı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 08.09.2022 , 13:59 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığının altılı masa seçmeni dışında, CHP'lilerin de istemediğini belirterek, "CHP’nin tamamı istese, biraz da merkez sağdan gelse alacağı oy Muharrem İnce’nin 3 üstüdür, bilemedin 5 üstüdür. Konunun da öyle Alevilikle, Sünnilikle alakası yoktur. AK Parti çok yıpranmış olabilir, ekonomik kriz çok kötü vuruyor ve vuracak olabilir. Ama olmaz. Tüm CHP kitlesinin bile tam olarak içine sindiremediği bir Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Türkiye’nin içine sindiremezsiniz." diye yazdı.

Yanlış adayla gidilecek bir seçimin kaybedilmesi durumunda CHP diye bir partinin kalmayacağını savunan Altaylı, "Bu seçim genel merkez hatasından kaynaklanan bir nedenle kaybedilirse, emin olun CHP seçmeni CHP binasını yerle bir eder. Altında sadece siz kalmazsınız." ifadelerini kullandı. 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.