Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Son anket: Vatandaş AKP yönetiminden rahatsız

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı moralini bozacak seçim anketlere bir yenisi eklendi. Yöneylem Araştırma’nın son seçim anketine göre vatandaş AKP yönetiminden rahatsız.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 03.11.2022 , 12:05 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Ülkede yaşanan yüksek enflasyon ve işsizlik vatandaşın belini bükerken son seçim anketleri de Cumhur İttifakı’nın yüzünü güldürmüyor. 

Yöneylem Araştırma tarafından “Türkiye Siyaset Paneli Ekim 2022” araştırmasının sonuçlarını açıklandı.

Vatandaş AKP'nin ülkeyi kötü yönettiğinin farkında 

Araştırmada vatandaşlara hangi partiye oy vereceklerinin haricinde “Türkiye nasıl yönetilmektedir” sorusu da soruldu. Bu soruya verilen cevap AKP’nin 2023’te yapılması planlanan seçimlerde işinin oldukça zor olduğunu gösterdi. Söz konusu “Türkiye nasıl yönetilmektedir” sorusuna ankete katılanların yüzde 58.9 “Kötü”, yüzde 24.8 “İyi”, yüzde 14.9’u “Ne iyi ne kötü yönetiliyor” ve yüzde 1.4’ü ise “Bilmiyorum” karşılığını verdi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.