Breadcrumb
'Sessiz Tepki' eylemi Kadıköy'deydi
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 27.06.2020 , 08:23 Güncelleme Tarihi: 27.06.2020 , 08:22
24 Haziran Çarşamba günü müzisyen ve müzikseverlerlerin Sakarya'da başladıkları sessiz tepki eylemi dün de İstanbul Kadıköy'deydi.
Saat 19.00'da Caferağa Spor Salonu önünde enstrümanlarını yere bırakarak bir dakikalık sessizlik eylemi yapan müzisyenlere bu defa farklı alanlardan sanat emekçileri de katıldı.
"Sanatın bir meslek olduğunu devletin tam olarak kabullenmesi ve sosyal güvencelerinin sağlanması" talebiyle yola çıkan sanat emekçileri, önümüzdeki günlerde daha örgütlü ve güçlü bir duruş sergilemek ve taleplerini daha duyulur hale getirmek için eylemlerine devam edeceklerini belirterek, tüm kültür sanat emekçilerini 4 Temmuz Cumartesi 16.00'da yeniden buluşmaya çağırıyor.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.

