Sayfa yolu
Sedat Peker'den evine yapılan silahlı saldırı sonrası ilk açıklama
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 14.09.2022 , 13:05 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Ülkücü mafya Sedat Peker'in Beykoz'daki evine yapılan saldırıda bir çalışanı ağır yaralanmıştı.
Halktv'den İsmail Saymaz, olay sonrası Peker'in yakınlarına ulaşarak olaya ilişkin değerlendirmesini aldı.
Saymaz'ın haberine göre Peker'in değerlendirmeleri şöyle:
-Sedat Peker gayet iyi. Olayla ilgili tek yaptığı yorum ise, 'Aptal düşmanlar maalesef insanın zekasını köreltiyor'
-Sedat Peker’in bu konularla ilgili (saldırı) daha önceden bilgisi vardı. Hatta Dubai'ye yollanan kişilere (suikast timi) başka isimlere pasaport çıkarıldı. Kişilerin isimleri başka fakat sahte isimlere gerçek pasaport çıkarıldı.
-Bu kişilerin görevi suikasti yapmak değil suikastle ilgili grupları koordine etmek.
-Sahte isimle çıkarılan pasaportların gerçek sahiplerinin bilgisi de Sedat Peker’de.
-'Türkiye’deki yakınlarının hepsini öldüreceğiz' tarzında ki bu eylemlerin olacığı da Sedat Peker tarafından biliniyordu. Hatta bunu yakın arkadaşlarıyla da paylaştı.
-Türkiye içerisindeki bu organizasyonda yer alan isimler de kendisinde.
- Buradan anlıyoruz ki: hükümeti sarsan bu suç dosyalarını ifşa ederken güvenlikle ilgili de bilgi sahibi. Hesaplarını ona göre yapıyor.
- Sedat Peker, yakınlarına 'Vallahi çok eğleneceğiz. Ama zamanını ben belirleyeceğim' dedi.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.