Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

RTÜK Başkanı'na bütçe sunumu sırasında protesto: 'Sansürcü başkan!'

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı sunum sırasında muhalefet milletvekilleri tarafından 'Sansürcü başkan' denilerek protesto edildi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 17.11.2022 , 20:37 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ona bağlı kurumların bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, RTÜK’ün bütçesini Ebubekir Şahin sundu.

Sunum sırasında Şahin, muhalefet milletvekilleri tarafından sık sık "Sansürcü başkan" ifadeleriyle protesto edildi.

Şahin sunumunda, 'Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun izleyici ve dinleyicilerin ifade ve haber alma özgürlüğünün teminatı olmaya devam ettiğini' savundu. (ANKA)

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.