Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Putin: Ukrayna verdiği garantileri ihlal ederse tahıl anlaşmasından çekilebiliriz

Rusya Devlet Başkanı Putin, ülkesinin bugün geri dönme kararı aldığı tahıl anlaşmasına ilişkin açıklama yaptı.

Dış Haberler

Yayın Tarihi: 02.11.2022 , 17:54 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’daki tahılın ülkenin limanlarından çıkarılmasını içeren tahıl koridoru anlaşmasına geri dönme kararı aldıklarını doğruladı.

Ancak Putin "Rusya, Ukrayna tarafından verilen garantilerin ihlal edilmesi durumunda (tahıl) anlaşmadan çekilme hakkını kendisinde saklı tutuyor" dedi.

Putin "Rusya, Ukrayna’dan Türkiye’ye tahıl tedarikini, tarafsızlığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoksul ülkeler için verdiği çaba nedeniyle gelecekte de engellemeyecek" dedi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.