Kılıçdaroğlu'nun mutfak fotoğrafının arkasında olduğu söylenen isimden ve CHP'den açıklama

'Kılıçdaroğlu'nun mutfak paylaşımlarının perde arkası' başlıklı habere CHP'den ve haberde ismi geçen Akan Abdula'dan yalanlama geldi.

Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun son dönemde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Odatv'de yayımlanan 'Kılıçdaroğlu'nun mutfak paylaşımlarının perde arkası' başlıklı Hürrem Elmasçı imzalı haberde fotoğrafın arkasındaki aklın kim olduğu anlattı.

Habere konu olan şirketin sahibi ve fotoğrafın arkasındaki akıl olarak ifade edilen Akan Abdula da açıklama yaptı.

Abdula açıklamasında "Sabahtan beri takipçi akıyor, hepsi başım üstüne ama bu haberde adı geçen hiç kimseyi tanımıyorum. Gelecekseniz bilerek gelin. Yine de gelin :). Pardon düzeltme. Eşimi Başak'ı tanıyorum." dedi. 

CHP'den açıklama

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Odatv yazarı Hürrem Elmasçı’nın bugünkü yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘mutfak’ paylaşımının arkasında  FutureBright reklam şirketi olduğu iddiasını yalanladı. Özkan, “Kimse ajansının reklamını partimiz üzerinden yapmaya çalışmasın” ifadesini kullandı.

Özkan, Twitter hesabından Odatv hesabını etiketleyerek, “O ‘mutfak’ta gecesini gündüzüne katan parti emekçilerimiz ve ÇokNet Medya var. Kimse ajansının reklamını partimiz üzerinden yapmaya çalışmasın. CHP için çalışan gerçek emek sahipleri ile iktidar yürüyüşümüz emin adımlarla sürüyor." paylaşımını yaptı.