Sayfa yolu
Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ile görüştü
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 14.10.2026 , 22:57
Mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanlığı koltuğuna getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Diren ve TÜSİAD Ankara Temsilcisi Barış Urhan ile CHP Genel Merkezi’nde görüştü.
Sadece soL Haber'de yer alan bu haberleri desteklemek, güç vermek için tüm okurlarımızı soL Haber'e abone olmaya davet ediyoruz.
CHP'den yapılan bilgilendirmeye göre Diren, iş dünyasının yaşadıkları sorunları aktarırken, TÜSİAD tarafından hazırlanan raporları Kılıçdaroğlu’na sundu. Kılıçdaroğlu’na genel başkan yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Cemal Canpolat eşlik etti.
soL'un dört kez sansürlenen X hesabını takip ederek yaygınlaştırabilirsiniz.
soL Haber'i WhatsApp ve Telegram kanallarından takip edin, önemli gelişmeleri kaçırmayın.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.