Kafe çalışanı kendisini darp eden patronundan şikayetçi oldu

İzmir'de bir kafeteryada çalışan Zeynep Katırcı, kendisini süpürgeyle yüzünden yaralayan patronu hakkında şikayette bulundu.

Haber Merkezi

zmir Serinkuyu semti Anadolu Caddesi'ndeki 3 ortaklı kafeteryada, 7 Mayıs'ta saat 19.30 sıralarında işletmenin ortaklarından Osman D. iddiaya göre pastacı yardımcısı olarak çalışan Zeynep Katırcı'nın imalathanede cep telefonuyla konuştuğunu gördü.

DHA'nın haberine göre, Zeynep Katırcı Osman D.'nin saldırısına uğradı. Fırça süpürgeyle darp edildiğini söyleyen Katırcı yüzünden yaralandı. Ölümle tehdit de edildiğini de belirten Zeynep Katırcı patronundan şikayetçi oldu.

Örnekköy Polis Merkezi'nde ifade veren 23 yaşındaki Zeynep Katırcı'nın, "Patronum sinirli şekilde el kol hareketi yaparak süpürgenin fırça kısmı ile yüzüme 1 kere vurdu, gözüme denk geldi. Tekrar vurup, vurmadığını hatırlamıyorum. Sonra bulaşıkhane önünde bir eliyle sol kolumu sıkıştırıp diğeriyle kıyafetimi tutup, tehdit etti. Ustam Ahmet Bey’i aramak istediğimde masadan cep telefonumu alıp arka cebine koydu. Ahmet Bey’in arabası ile geldiğini görünce dışarı çıktım. Ahmet Bey beni korumaya çalışırken, Osman D. eline geçirdiği metal fırın tepsisini üzerime doğru fırlattı. Yüzüm gözüm kan içinde kaldı, şikayetçiyim" dediği öğrenildi.