Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

İYİP'li Bıyık'tan 'İmamoğlu' demedim açıklaması

İYİP'li Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 'Trabzonspor şampiyonluk anıtının finansmanını İBB Başkanı İmamoğlu'nun sağladığı' şeklinde bir açıklamasının bulunmadığını söyledi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 17.05.2022 , 17:49 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, "Şampiyonluk anıtının finansmanını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sağladığı" şeklinde bir ifadesinin bulunmadığını açıkladı.

Mustafa Bıyık yaptığı sosyal medya paylaşımında "Bir haber sitesinde, açtığımız parktaki şampiyonluk anıtının finansmanını "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sağladı" dediğim iddia edilmiştir. Bu yalan haberin hangi amaçla atıldığını biliyor, ilçemizin her zaman yanında olan Sn İmamoğlu’nun bazı kesimlere hedef gösterilmesini kınıyorum” ifadelerini kullandı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.