Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda gözaltı sayısı 50'ye yükseldi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıya ilişkin gözaltı sayısının 50'ye yükseldiğini bildirdi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 15.11.2022 , 10:24 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstiklal Caddesi'ndeki saldırının ardından gözaltına alınanların sayısının 50'ye yükseldiğini açıkladı.

Bozdağ, "Her türlü terörü, kim tarafında yapılırsa yapılsın, lanetliyoruz. Terör örgütleri insanlık düşmanlarıdır. Türkiye terörle mücadelesine dün olduğu gibi bugünde kararlılıkla devam ediyor. Saldırı ile ilgili gözaltı sayısı 50 kişiye ulaştı.Hiç bir terör örgütü, Türkiye'ye yönelik her türlü oyunda, saldırı da başarılı olamayacak." dedi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.