Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Hastanedeki silahlı kavgada yaralanan kişi öldü

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çıkan silahlı kavgada vurulan bir kişi öldü, iki kişinin ise tedavisi devam ediyor.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 01.08.2022 , 09:58 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çıkan silahlı kavgada yaralanan ve aynı hastanede tedavi altını alınan 34 yaşındaki Abdulhadi B. (34) vefat etti.

Elazığ'da 27 Temmuz'da aralarında husumet bulunan iki grup Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde karşılaşmış, burada çıkan kavgada Abdulhadi B. (34), Serdar T. (46) ve olayla ilgisi bulunmayan Fatma A. (57) silahla yaralanmıştı. AA'nın haberine göre, yaralılar, kavganın yaşandığı hastanede ve Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Kavgaya ilişkin gözaltına alınan Ahmet Y. tutuklanmıştı.
 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.