Sayfa yolu
'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş'un ifadesi ortaya çıktı: Özel görüntülerimi Sedat Peker'e sattılar
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 07.03.2022 , 13:50 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
İstanbul'da geçtiğimiz yıl kasım ayında organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan ve elebaşı olduğu gerekçesiyle aynı davadan 28 yıl hapis cezasıyla yargılanan Güniz Akkuş'un mahkemede verdiği ifadenin detayları ortaya çıktı.
Ölüm tehditleri savurdular
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile içlerinde hanımağa lakaplı olarak bilinen, polislikten atılan ve 'hanımağa' olarak Güniz Akkuş'un da bulunduğu 4 isme dava açıldı. Savcılık iddianamesinde şüpheliler Güniz Akkuş, Cenk ve kardeşi Zafer Çelik ile Murat Akkuş'un sosyal medyada paylaştığı videolara yer verdi.
Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre, dava kapsamında ifadeleri alınan sanıklardan Güniz Akkuş özel görüntüleri ile şantaja uğradığını belirterek, "Şoförlüğümü yapan Fırat Ş. isimli şahıs, erkek arkadaşım ile mesajlarımı, ona attığım özel görüntüleri kendi telefonuna atarak bunu para karşılığı Sedat Peker'e ve adamlarına satmış. Sedat Peker de bu görüntüleri kullanarak Youtube da adamlarına paylaşımlar yaptırdı ve beni sürekli ölümle tehdit etmeye başladı, ben de devlet büyüklerini konuya dikkat çekmek amacıyla sosyal medya üzerinde paylaşım yaptım" dedi.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
