Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Gülşen'den tazminat isteyen imam hatip lisesi mezununa ret

İmam hatip lisesi mezunu Furkan Değirmenci, Gülşen'in kendisine de hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurarak 1500 liralık tazminat davası açtı. Mahkeme davayı reddetti.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 15.01.2023 , 08:55 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İmam Hatip lisesi mezunu Furkan Değirmenci, konserinde İmam hatip liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Gülşen'in kendisine de hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurarak 1500 liralık tazminat davası açtı.

Davaya cevap veren Gülşen'in avukatları Altın Mimir ve Emek Emre ise, olayın davacı Furkan Değirmenci ile alakasının olmadığını belirterek davanın reddini istedi.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, "Olayın davacıyla alakası yok" dedi, Gülşen'i haklı buldu, Furkan Değirmenci'nin davasını reddetti.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.