Gelecek Partisi'nden Soylu'ya yanıt: Bak iyi dinle, kulağına küpe yap, olur mu?

Gelecek Partisi başkan yardımcısı Selçuk Özdağ, Sedat Peker'in videolarıyla ilgili  açıklama yapan Süleyman Soylu'ya Twitter'dan yaptığı açıklamayala yanıt verdi.

Haber Merkezi

Gelecek Partisi başkan yardımcısı Selçuk Özdağ, ülkücü mafya Sedat Peker'in yayınladığı yeni videolardaki iddialara ilişkin Süleyman Soylu'nun yaptığı açıklamaya Twitter'dan yanıt verdi.

Özdağ "Süleyman Soylu sana yazıyorum. Sedat Peker sistemi sallamaya devam ediyor. Çok vahim iddialarda bulunuyor. Söz ve iddialarını delillendirerek söylüyor" ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın açıklaması şöyle;

"S.SOYLU SANA YAZIYORUM.-Sedat Peker sistemi sallamaya devam ediyor. Çok vahim iddialarda bulunuyor. Söz ve iddialarını delillendirerek söylüyor.

Bu sözlerin, suçlamaların muhatabı muhalefetten biri olsa muhtemelen şimdi Türkiye'de kıyamet kopuyor olurdu.

Ama hiç bir şey olmuyor. Niçin? “Nasıl olsa Kemal Kılıçdaroğlu gibi ağabeyin var. Nasıl olsa Meral Akşener gibi ablan var Nasıl olsa Ali Babacan gibi kardeşin var. Nasıl olsa Ahmet Davutoğlu gibi hocan var.”Demişsin.Bak iyi dinle,kulağına küpe yap,olur mu?

Peker cinayet diyor, rüşvet diyor, çökme diyor, kokain ticareti diyor, fakat yargı hala sağır. Yargı bunların üzerine gitmeyecekse neyin üzerine gidecek?

Kokain ticareti suç değil mi?

Elazığ'da intihar eden veya intihara sürüklenen gencecik kızın hayatı hukukun ilgi alanına girmiyor mu?

FETÖ bahanesi ile onun bunun malına çökmenin hukuki bir müeyyidesi yok mu? Adalet kısa bir süre tatile çıksa da bu iddialar er geç yargı önüne gelecektir. Devlet bazen uygun zamanı bekler ve o uygun zaman da geliyor.

Türkiye Cumhuriyeti bu sistemi daha fazla taşıyamaz. Ya devletten vazgeçilecek ya da devlet var olmak için yargıyı devreye sokacaktır.

Peker'in son kaseti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili.(Kiminle ilgiliymiş S.Soylu?Laf ebeliği yapma,algı mühendisliğine soyunma.)Peker Soylu'ya temiz Süleyman diyerek kirlilik imasında bulunuyor.

Kendisine Nisan ayında dönme taahhüdünde bulunan, koruma veren, haber gönderen kişinin Soylu olduğunu, istifasının tamamen düzmece olduğunu söylüyor.

Bu iddialar yenilir yutulur değil. Daha önemlisi bir İçişleri Bakanının İstanbul'a ben karışmıyorum, oraya Berat karışıyor şeklindeki ifadesidir.

Bunların ne kadarı doğru ne kadarı yanlış buna karar verecek olan yargıdır.(HSK’nu,Savcıları,Adalet Bakanını gören var mı?)

Bugün o yargı pusturulmuş olsa da üzerindeki korku örtüsünü atacaktır.Atmalıdır,tarafsız,bağımsız,objektif karar verenler devreye girmelidir.Unutmayalım ki başka Türkiye yoktur.

Soylu, bu iddialara cevap vermek yerine muhalefete çatmayı tercih etti. Kılıçdaroğlu'na, Akşener'e, Davutoğlu'na laf yetiştirmeye çalıştı.(S.Soylu;şunu unutma,“zırva tevil götürmez” denir.Senin ki de böyle bir şey olmuş.)

Ağası gibi en iyi müdafaa taarruzdur yolunu seçti. Fakat bu yöntemin Soylu'ya bir faydası olmaz.Olmayacaktır.Derhal istifa etmeli ve yargılanmasının yolunu kendisi açmalıdır.Hodri meydan S.Soylu!

Düne kadar Peker'i miting miting gezdiren Ahmet Davutoğlu veya muhalefet değildi. Geçmişin ayakkabı kutulu yolsuzluk dosyaları kumpas montaj denilerek kapatılmadı mı?

Evet kumpas vardı ama herkes biliyor ki rüşvet, yolsuzluk, hırsızlık iddiaları,isnatları ayyuka çıktı,kısacası çürüme de vardı. Artık kimse kumpasla, montajla milleti aldatamaz.

S.Soylu, temizlenmek kamuoyu vicdanında aklanmak istiyorsa bu sorulara tek tek cevap vermelidir.Verir misin S.Soylu?

S.Soyluya sorulardan bir kaçı:DYP Genel Başkanlığı yarışında Peker'in adamlarından yardım alındı mı alınmadı mı?

Peker'e koruma verildi mi verilmedi mi?

İstifa öncesi troller hazırlandı mı hazırlanmadı mı?

Peker;temiz Süleyman derken ne demek istiyor?Kılıçdaroğlu'na, Akşener'e, Davutoğlu'na saldırarak kimse bu sorulardan kaçamaz.Kaçmayacaksın değil mi?

Peker'in açıklamaları aslında Başkanlık sisteminin ülkeyi ne hale getirdiğinin, mafya,bürokrat, siyasetçi triosunun neler yaptığının ve çürümenin hangi boyutlara vardığının tabloluk çapta bir ifadesidir.

Peker, içeriden gelen bir isim, neler olduğunu yakinen bildiği için de kendinden çok emin konuşuyor.

Yargı bu ifadelere sessiz kalmamalı, hesabını veremeyenler de kim olurlarsa olsunlar bırakıp gitmelidirler.

Peker bize bir şey söylüyor, bu sistem çürüdü, tutulacak tarafı kalmadı, ya Türkiye'den vazgeçecek ya da bu yönetim biçiminden ve aktörlerinden vazgeçeceksiniz diyor.

Peker'in anlattıkları yüz susurluktan daha büyüktür.

Ulusal olduğu kadar uluslararası boyutu olan bir yapılanmadan söz ediyoruz.

Kimse suç örgütü lideri diyerek Peker'in açıklamalarını hafifleştiremez.

Yargı gecikmeden bu işe el atmalı,Soylu ona buna sataşacağına anlatılanların hesabını vermelidir. Sn. Cbaşkanı,Adalet Bakanı v özellikle mangalda kül bırakmayan S.Soylu derhal göreve.Ya istifa edeceksiniz ya da bu iddialarla ilgili devletin tüm birimlerini devreye sokacaksınız"