Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Gazprom'un gaz tedarikini durdurması sonrası Miçotakis'ten acil toplantı kararı

Rusya'nın Polonya ve Bulgaristan'a doğalgaz sevkiyatını durdurması sonrası Yunanistan Başbakanı Miçotakis acil toplantı kararı aldı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 27.04.2022 , 11:32 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Rusya'nın enerji şirketi Gazprom, rubleyle ödeme yapmayı reddeden Bulgaristan ve Polonya’ya gaz arzını durdurduğunu bildirmişti.

Avrupa Birliği konuyla ilgili açıklama yapılarak "Gazprom'un doğalgaz tedarikini durdurması bir şantaj, bu senaryoya karşı hazırlıklıydık, verilecek yanıt üzerinde çalışıyoruz" denilmişti.

Sputnik'teki habere göre Rusya'nın Polonya ve Bulgaristan'a doğalgaz sevkiyatını durdurması sonrası Yunanistan Başbakanı Miçotakis acil toplantı kararı aldı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.