Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Fahrettin Altun'la ilgili paylaşımı yüzünden 'hakaret' davası açıldı

Aydın'da yaşayan Hediye Karakaş, Altun hakkındaki bir paylaşımı beğendiği için hakaret davası açıldığını belirtti, 'Jandarma gelinceye kadar Fahrettin Altun’un kim olduğunu bilmiyordum' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 08.05.2022 , 18:11 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Aydın’da yaşayan Hediye Karakaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’la ilgili bir sosyal medya paylaşımını beğendiği için hakkında "hakaret" suçundan dava açıldığını söyledi.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Karakaş’ı ziyaret etti. Karakas, başına gelenleri şöyle anlattı:

“Jandarma gelinceye kadar Fahrettin Altun’un kim olduğunu bilmiyordum. ‘Cumhurbaşkanlığı’ dediler, jandarma geldi, ifade aldı. ‘Ben Cumhurbaşkanı’na şey yapacak kadar aptal mıyım’ dedim. ‘Cumhurbaşkanı değil teyze, onun İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a hakaret etmişsin’ dediler.

'Atatürk'e laf söylüyor, ben de bunu kaldıramadım'

Fahrettin Altun’un kim olduğunu bilmiyorum. Meğerse Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı’ymış. Fahrettin Altun şey yapıyor, 30 Ağustos 2020’de Atatürk’e laf söylüyor, hakaret ediyor. Ben de bunu kaldıramadım. Başka birisi yorum yapıyor, ben de o yoruma beğenmemi yapıyorum. Aynı ifadeyi mi kullanmışım orasını bilmiyorum. Bu yüzden benim hakkımda dava açıyorlar. Hapse de girersek gireriz. Alnımızın akıyla girer, yatar çıkarız.”

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.