Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Evden 21 milyon liralık hırsızlık

Üsküdar'da bir eve giren hırsız toplamda 21 milyon liralık soygun yaptı. 

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 06.09.2022 , 11:48 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İstanbul’un Üsküdar ilçesi Kısıklı Mahallesi'nde ikamet eden O.C., 22 Ağustos 2022 tarihinde polise başvurdu ve evinde hırsızlık meydana geldiğini söyledi.

Mağdur O.C., hırsızların toplam değeri 1 milyon dolar olan 9 adet saat, 80 bin dolar değerinde 6 karat tek taş yüzük, toplam 10 bin dolar değerinde 5 adet pırlanta yüzük, toplam değeri 1 milyon lira olan 7 adet antika gümüş vazo ile iki adet tablet ve cep telefonu ile muhtelif eşyaları çaldığını belirtti.

Çaldıklarını valizle taşıdı

Hırsızlık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, polis bazı güvenlik kameralarının hırsızları görüntülediğini tespit etti.

Görüntülerde bir şüphelinin, iki bavula koyduğu eşyalarla yürüyerek park ettiği otomobilinin yanına kadar geldiği görüldü.

Burada çaldıklarını bagaja yükleyen şüphelinin, sakin tavırlarla olay yerinden ayrıldığı belirlendi.

Çalıntı eşyalar evinde ele geçirildi

Kimliği tespit edilen şüpheli Hakan A. (33), önceki gün düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelinin evinde yapılan aramada 7 adet kol saati, gümüş vazolar ve 1970 basımı antika banknot paralar ele geçirildi.

17 suç kaydı çıktı

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri yapılan şüphelinin, daha önceden de 19 ayrı suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.