Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

'Erdoğan'ın mitingine katılana 250 TL'lik market çeki verildi'

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz, Erdoğan'ın Şanlıurfa mitingine katılımı artırmak için vatandaşlara 250 TL'lik market çeki verildiğini iddia etti.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 11.09.2022 , 13:22 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Eylül'de Şanlıurfa'ya yapacağı etkinliğin kalabalık olması için AKP İlçe Binası’nda 250 TL market çeki için isim yazdırıldığını ileri sürdü.

Yanmaz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "SKANDAL..!!! Recep Tayyip Erdoğan bey 15 Eylül de Şanlıurfa’ya gelecek. Kalabalık olmak adam toplamak lazım. Kimse kendiliğinden gelmiyor. O zaman 250 TL'lik market kartı dağıtarak gelmelerini sağlıyorlar.. Ne duruma düştü devri iktidar" ifadesini kullandı. 

Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine  göre, Yanmaz, AKP Eyyübiye İlçe Başkanlığı önünde bir kuyruk olduğunu görüp nedenini araştıran bazı partililerin, 15 Eylül'de Şanlıurfa'ya gidecek olan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katılımcı teminine yönelik bir girişimi belirlediklerini vurgulayarak şunları söyledi:

“Arkadaşlarımızın yaptığı araştırmaya göre ilçe binasına sadece kadınları çağırmışlar. Burada ismi yazılan kadınlara ‘Miting alanında şu hanımı görüp, 250 TL'lik çekini alacaksın' diyorlar. Her mahalle için değişik görevliler belirlenmiş. İsimleri yazılı kadınlar kendilerine adı verilen görevliyi miting alanında bulup çekini alacakmış. Arkadaşlarımız, Eyyübiye İlçe Başkanlığı önündeki kuyruğu çekince kalabalığı hemen dağıtmışlar.”

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.