Sayfa yolu
Erdoğan'ın eski doktoruyla ilgili 'cumhurbaşkanı adaylığı' iddiası
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 17.07.2022 , 13:54 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Eski CHP'li vekil ve gazeteci Barış Yarkadaş, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez’le ilgili açıklamalar yaptı.
Tv100’de Pınar Işık Ardor’un sunduğu "Gündeme Dair" programına katılan Yarkadaş, Erdoğan’ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez’in "cumhurbaşkanlığına aday olmak istediğini" iddia etti.
Yarkadaş’ın açıklaması şöyle;
"Turhan Çömez’in yakın arkadaşları kamuoyundan çok ilgi gördüğünü böyle bir beklenti oluştuğunu özellikle sosyal medyada kendisine yönelik ciddi bir ilginin olduğunu ve aday olması yönünde talep olduğunu söylüyorlar. Yani Turhan Çömez aday olmak istiyor."
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
