Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Elektrikli otomobili 10 bin liraya almak istedi: Tokatlandık

Piyasa fiyatı 80 bin lira olan elektrikli otomobilin 10 bin liraya satıldığını görünce almak isteyen Kadir Kirpi, ilanı verenlere 4 bin lira kapora gönderdi. Kirpi, "Ucuzu görünce almak istedik" dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 05.10.2022 , 13:14 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İnternette 80 bin liralık elektrikli otomobilin 10 bin liraya ilana açıldığını gören emekli Kadir Kirpi, dolandırıcılara 4 bin lirasını kaptırdı. Kirpi, "Sıfırdı, ucuzu görünce almak istedik" ifadelerini kullandı.

Show TV’nin haberine göre dolandırıldığını anlayınca karakola giden Kirpi olayla ilgili şunları söyledi:

"Seksen bin liralık arabanın sıfırını 10 bin TL’ye almak benim de hoşuma gitti ama… Fotoğrafta gösterdikleri buydu, güzel duruyor biz de kapıldık onun için tokatlandık. İnsan bakınca aşık oluyor, aşık olmamız da başımıza dert oldu. Fiyatını sordum, bana ’10 bin TL’ dedi. Sıfırdı, ucuzu görünce almak istedik. Fırsatçılık gibi olmuş oldu, bizi de tam fırsatımızı yakaladılar. Tuttum ben iki bin lira kapora yolladım, IBAN yanlış olmuş deyip iki bin lira daha istedi. Resmen ağlıyor araç, hoşuma gitti. Şimdi ağlayan yine ben oldum. Tokatladılar, tam tokatlandık." 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.