Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

EGM, AKP sloganıyla açıklama yapmıştı: Daire Başkanı A Haber muhabiri çıktı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün açıklamasında AKP'nin sloganın kullanılmasının ardından, EGM Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanının aynı zamanda A Haber muhabiri olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 07.11.2022 , 23:23 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Organize suç örgütleri ve uyuşturucu başta olmak üzere suç ve suçlularla mücadele konusunda yöneltilen iddialara ilişkin yazılı bir açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada AKP'nin 'Türkiye'nin Yüzyılı' sloganını kullanmıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanının aynı zamanda A Haber muhabiri olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Barış Terkoğlu, Halk TV'de yayınlanan Sözüm Var programında, Emniyet Genel Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanı Levent Eke'nin aynı zamanda A Haber muhabiri olduğunu söyledi. 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.