Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

'Din öğretmeni iki öğrenciyi taciz etti' iddiası

İzmir Menemen'deki Huriye Mehmet Akçasakız Ortaokulunda din kültürü ve ahlak dersi öğretmeni H.Y’nin iki kız öğrenciyi taciz ettiği iddia edildi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 04.11.2022 , 16:26 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İzmir’in Menemen ilçesinde bulunan Huriye Mehmet Akçasakız Ortaokulunda din kültürü ve ahlâk dersi öğretmeni H.Y’nin iki kız öğrenciyi taciz ettiği iddia edildi.

Evrensel'de yer alan habere göre; H.Y, hem derslerde hem de destekleme ve yetiştirme kurslarına gelen iki kız öğrenciye fiziki tacizde bulundu.

Öğrencilerin durumu önce okula ardından da velilerine bildirmesi sonucu olay ortaya çıktı. Olayı öğrenen veliler ise önceki gün okula gerek H.Y, okul yönetimini ve ilçe milli eğitim yönetimini protesto etti.

Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü H.Y’nin görevden alındığını duyururken, H.Y’nin gözaltında olduğu bilgisi öğrenildi.

Fotoğraf: Serra Akcan / csgorselarsiv.org

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.