Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Cemal Enginyurt'tan Kürşat Yılmaz'a sert Sinan Ateş tepkisi: Ne yapacaksın bizi mi öldüreceksin?'

Flash TV’de katıldığı yayında konuşan Cemal Enginyurt, 'Sinan hoca Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaparken, Sinan hoca ülkücülük yaparken sen hapishanede niye yatıyordun?' diye sordu.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 05.01.2023 , 09:53 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi sonrası suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Kürşat Yılmaz'ın açıklamalarına tepki gösterdi. 

Sinan Ateş için 'Ülkücü katili' diyen Kürşat Yılmaz sert tepki gösteren Cemal Enginyurt "Sinan Hoca ülkücülük yaparken sen hangi suçtan hapisteydin? Ne suç işledin de girdin? Artık karşında ben varım. Öldürecek misin beni? Öldürmezsen namertsin!" dedi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.