Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Bursa'da otobüs terminaline yıldırım düştü: Çatı çöktü

Bursa'da fırtına ve yıldırım düşmesi sonucu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatısı çöktü.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 31.08.2022 , 16:15 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Bursa'da Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatısı fırtına ve yıldırım düşmesi sonucu çöktü. Olayda yaralanan olmazken, 3 araç hasar gördü. 

İstanbul Yolu üzerindeki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde fırtına ve sel yolculara zor anlar yaşattı. Seferler bir süre iptal edilip yolcular özel güvenlikçiler tarafından içeride güvenli bölgeye alındı. Bu tedbirden 4-5 dakika sonra ise fırtına ve yıldırım düşmesi sonucu terminalin çatısı bir gürültüyle göçtü. İHA'nın haberine göre olayda yaralanan olmazken, üç araç çöken çatının altında kaldı. 

Öte yandan terminalin yanındaki bir alışveriş merkezini de su bastı.

Merkez Nilüfer, Osmangazi ve Mudanya ilçelerininde de sağanak yağış trafiği durma noktasına getirdi, rögarlar tıkanınca caddeler göle döndü. Bazı noktalarda ise ağaçlar kırıldı. 
 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.