Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Boya fabrikasında patlama: 1 göçmen işçi öldü

Gaziantep'te Başpınar Organize Sanayi'de İbrahim Damlakhi Tekstil Boya Baskı fabrikasında buhar kazanı patlaması sonucu 1 göçmen işçi hayatını kaybetti.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 01.06.2022 , 21:54 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Gaziantep'te Başpınar Organize Sanayi'de İbrahim Damlakhi Tekstil Boya Baskı fabrikasında bugün sabah saatlerinde buhar kazanı patladı.

Patlamanın etkisiyle yabancı uyruklu bir işçi yaşamını yitirirken, bir işçi ağır yaralandı.

Başpınar Organize Sanayi Bölgesinin bir çok yerinde duyulan patlamanın ardından Semih Musso isimli bir göçmen işçinin hayatını kaybettiği, Ahmet Larai isimli bir göçmen işçinin ise ağır yaralanarak Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.