Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Beşiktaşlı yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 27.01.2022 , 07:14 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Beşiktaş Kulübü'nün eski Yönetim Kurulu Üyesi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayetinin bilinmeyen yönlerini arkadaşı Bircan Bali anlattı. Bali, “Vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Şafak abinin son sözü ‘Lütfen beni kurtarın’ olmuş. O saatten itibaren Ece’ye kimse ulaşamıyor.” dedi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.