Sayfa yolu
Aynur Çiçek erkek arkadaşının evinde ölü bulundu
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 03.11.2022 , 10:26 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Manavgat’ta 31 Ekim günü kaybolan Aynur Çiçek’in yakınları, kayıp başvurusunda bulunuldu. Yapılan araştırmada Aynur Çiçek’in, kaybolduğu gün, bir süredir görüşmediği belirtilen erkek arkadaşı Ş.Ç. ile görüştüğü tespit edildi.
DHA'nın haberine göre dün saat 14.30 sıralarında Ş.Ç.’nin Emek Mahallesi’ndeki evine giden yakınları ile polis ekipleri, zemin katta bulunan dairenin penceresinden baktıklarında bir kadının yerde hareketsiz yattığını gördü. Adrese sağlık ekipleri çağırıldı. Kapısı çilingire açtırılarak girilen evde, Aynur Çiçekin yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Gözaltına alındı
Aynur Çiçek’in cesedi yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekipleri dairenin sahibi ve Ş.Ç.’yi gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.