Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Aşı karşıtları Maltepe'de toplandı, Dilipak konuşma yaptı

Valilik izin verdi, aşı karşıtları İstanbul'da toplandı. Kaymakamlık aşı karşıtı mitinge bulaş riski nedeniyle izin vermemişti.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 11.09.2021 , 16:13 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İstanbul Valiliği izin vermesinin ardından aşı karşıtları bugün Maltepe'de ilçesinde bir araya geldi. Aşı karşıtları, "DSÖ Türkiye'den defol", "Türk milleti esaret altında kalmayacak", "Gerçek doktorlar baş tacımız, şarlatanlardan hesap soracağız" dövizleri taşıdı.

Gerici Abdurrahman Dilipak da mitingde bir konuşma yaptı.

Dilipak, "Hiçbiriniz bizim üyemiz değilsiniz. Biz aslında ayrı bir tüzel kişilik de değiliz. Buranın sahibi sizsiniz, hepimiziz. Buraya geldik adalet, barış, özgürlük istiyoruz. Adalet yoksa barış bir aldatmacadır" dedi.

Maltepe Kaymakamlığı, aşı karşıtı mitinge bulaş riski nedeniyle izin verilmediğini duyurmuştu. İstanbul Valiliği ise mitinge izin verildiğini açıklamıştı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.