'Apar topar erken seçime gidecekler'

CHP Sözcüsü Öztrak, 'Yönetemediklerini görecekler, gördükleri anda da apar topar erken seçime gidecekler. Çok uzamasın diye temenni ediyorum' dedi.

Haber Merkezi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Fox TV’de açıklamalarda bulundu. "Mecburen erken seçime gidileceğini" belirten Öztrak, "Bu yönetemezlikle, bu ülkeyi yönetme kabiliyetini tamamen kaybetmiş olan iktidarla, siyaset üretemeyen iktidarla erken seçim mecburen çok kısa zamanda olur. Bunları bu işleri düzeltecek bir şeyi kalmadı" diye konuştu.

"Şu tarih bu tarih demek zor. Sandığı millet istiyor. Erken seçim kararını da bu hükûmet verecek, Erdoğan’ın şahsım hükümeti verecek. Çünkü yaptıkları Anayasa değişikliğiyle o noktaya getirdiler işi" diyen Öztrak, "Yönetemediklerini görecekler, gördükleri anda da apar topar erken seçime gidecekler. Çok uzamasın diye temenni ediyorum aksi takdirde milletimizin sırtındaki yük her gün artacaktır" şeklinde konuştu.

CHP olarak seçime hazır olduklarını da söyleyen Öztrak, "Seçimden sonra da bu ülkeyi süratla düze çıkarmaya, bu ülkeyi yeniden refaha kavuşturmaya hazırız" dedi.