Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Alanya'yı sağanak ve dolu vurdu: Seralar hasar gördü, ev ve işyerlerini su bastı

Alanya'da sağanak ve dolu bazı seralara zarar verdi, sağanak nedeniyle bazı ev ve işyerlerini su bastı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 19.11.2022 , 18:35 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Antalya'nın Alanya ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu, bazı seralarda hasara yol açtı. Sağanak nedeniyle bazı ev ve işyerlerinde su baskınları oluştu.

İlçede gece saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olan sağanak ve dolu, bazı seralara, seralardaki ürünlere ve tarlalardaki mahsullere zarar verdi.

Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri zarar gören seralarda ve tarlalarda hasar tespit çalışması yaptı.

Su baskınları yaşandı

Alanya'da etkili olan sağanak vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Konaklı ve Mahmutlar mahallelerindeki bazı ev ve işyerlerinde su baskınları oluştu. Evlerdeki su birikintileri belediye ekiplerinin yardımlarıyla boşaltıldı. (AA)

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.