Sayfa yolu
AKP'li belediye başkanına yurttaşlardan tepki: Mahalleyi terk etmek zorunda kaldı
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 04.05.2022 , 14:45 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Zerzevatçı Mahallesi'ne bayramlaşma için gelen AKP'li Belediye Başkanı Murat Aydın ve beraberindeki partili grup tepkiyle karşılandı.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre, AKP'li Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, AKP ilçe teşkilatı ve AKP belediye meclis üyeleriyle birlikte mahalleye ziyarete giden Murat Aydın’a mahalle bulunan yurttaşlar tepki gösterdi. Bölgenin imar sorununun çözülmemesi nedeniyle tepkili olan yurttaşlar karşısında Aydın ve beraberindeki AKP'liler mahalleyi terk etmek zorunda kaldı.
Mahalle kesin korunacak hassas alan ilan edilmişti
Zerzevatçı Mahallesi, geçen aylarda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda "kesin korunacak hassas alan" ilan edilmişti.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
