AK Troller kızgın: 'Biz neyin mücadelesini vereceğiz, Ak Parti'nin çöpünü bile savunmam artık'

AKP'nin 'Yalan üretim merkezi' videosunun silinmesi Ak Trolleri kızdırdı.

Haber Merkezi

AKP'nin sosyal medya trollerinin de aralarında olduğu isimler Twitter'da sohbet odasında buluştu.

Cemile Taşdemir ve Tuğrul Selmanoğlu’nun da yer aldığı sohbette, Taşdemir, AKP'nin "Yalan üretim merkezi" animasyonunu kaldırmasına tepki gösterdi, "Demek ki şu anda silahlar yere bırakıldı, peki şimdiden sonra neyin mücadelesini yapacaksın? Var mı elimizde bir mücadele? Geri adım atan biz neyin mücadelesini vereceğiz? Siz kafanıza göre sileceksiniz ya da niye yaptınız? Benim gibi bir insan bile bunu diyorsa dışarıdaki insan artık ne der kendileri düşünsün" dedi.

Sohbetin yöneticisi ise "Partiymiş martiymiş benim hiç umurumda olmaz. Dalga mı geçiyorsunuz. Hamza Dağ reise danışmadı, o yüzden sildi deniyor. Sen tanıtım medya başkanı olarak reise danışmadan bir videoyu yayına sokuyorsan bu faciadır. Ben bu saatten sonra Ak Parti'nin bir çöpünü bile savunmam" diye konuştu.

AKP'den açıklama

AKP, söz konusu videoyu dün resmi hesabından kaldırmış, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu. Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz" açıklamasında bulunmuştu.