Flormar, Anı Tur, Üçüncü Havalimanı ve Cargill işçilerinden 'Patronların Ensesindeyiz' toplantısı

Deklarasyonu kısa bir süre önce yapılan 'Patronların Ensesindeyiz' ağı, çeşitli sektörlerden işçilerin ve direnişçilerin katılacağı bir basın toplantısıyla tanıtılacak. Basın toplantısı 13 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da TKP Şişli İlçe binasında gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi

Türkiye Komünist Partisi’nin çağrısıyla çeşitli sektörlerden ve farklı işyerlerinden işçiler, krize ve kriz fırsatçılığına karşı "PATRONLARIN ENSESİNDEYİZ" sloganıyla bir dayanışma haberleşme ve mücadele ağı oluşturdu.

Hakları yenen, baskı gören, fazla çalıştırılan, sağlık, eğitim, ulaşım gibi temel hakları budanan, kendini tehdit altında gören emekçilerin bu dayanışma, haberleşme ve mücadele ağı içinde toplanmasına yönelik çalışmalar yoğunlaşacak.

Deklarasyonu kısa bir süre önce yapılan ağ, çeşitli sektörlerden işçilerin ve direnişçilerin katılacağı bir basın toplantısıyla tanıtılacak. Flormar, Anı Tur, Üçüncü Havalimanı ve Cargill’de direnen işçilerin yanında başta metal, sağlık, eğitim ve bankacılık olmak üzere çeşitli sanayi ve hizmet kollarında çalışan işçiler, bu basın toplantısında ağın örgütlenmesi ve dayanışmanın araçları hakkında bilgi ve görüşlerini, basın mensupları ve diğer davetlilerle paylaşacak.

Basın toplantısına ilişkin bilgiler şöyle:

Tarih: 13 Ekim Cumartesi, 16:00
Yer: TKP Şişli İlçe Örgütü
Adres: Merkez Mh. Büyükdere Cad No:19 Sürek Apt. Kat 2, D: 4 - Şişli