Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Binlerce işçinin çalıştığı Başakşehir Şehir Hastanesi'nde işçiler iş bıraktı

Binlerce işçinin çalıştığı İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi şantiyesinde işçiler iş bıraktı.

soL - Emek

Yayın Tarihi: 21.01.2019 , 13:42 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 08:02

Rönesans Holding tarafından yapılan İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi şantiyesinde tüm işçilerin iş bıraktığı bildirildi. İşçiler, şantiyede bir süredir devam eden yemek probleminin çözülmemesi üzerine iş bıraktılar.

İnşa edildiğinde dünyanın en büyük hastanelerinden birisi olacağı belirtilen şehir hastanesi projesinde Rönesans Holding'in ortağı Japon Sojitz firması. Projenin finansman anlaşması imza töreninde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da bulunmuş ve bir konuşma yapmıştı.

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi, tamamlandığında 2.700 yatak kapasitesine sahip olacak ve günde 23 bin 600 hastaya hizmet verecek. 1 milyon metrekarenin üzerinde inşaat alanı olan şantiyede binlerce işçi çalışıyor.

 


(DİSK Dev Yapı-İş'in hesabından paylaşıldı)

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.